Loungebanken op maat

Voor al uw buitenactiviteiten zoals verjaardagen, BBQ's met vrienden of om lekker zelf een dag te genieten in de zon maken wij uw loungebank op maat! Een U-vorm, L-vorm of 2 lossen banken, het is allemaal mogelijk. Ook de kussens leveren wij bij uw loungebank. Ook hierin is er veel keuze, strakke kussens, lekkere plof kussens in een mooie stevige buitenstof dat waterdicht is en kleurvast. Zodat geniet u extra lang van uw kussens en kunt u ze de hele zomer buiten laten.

Loungebanken van Douglas hout 

Het grote voordeel van Douglas houten loungebanken is dat ze ijzersterk zijn. Douglas hout heeft sterke eigenschappen en uitstekend tegen het Nederlandse klimaat. Daardoor kunt u de loungebank het hele jaar buiten laten staan. Om de mooie oranje achtige kleur langer te behouden en het hout extra te beschermen kunt u de bank behandelen met Douglas olie of u laat dit alvast door ons doen.

Snelle levering van uw loungebank

Wij vinden het belangrijk dat u snel kunt genieten van uw aankoop! Daarom gaan wij meteen aan de slag voor u!

Voor de levering van uw loungebank maken wij zo snel mogelijk een afspraak met u. De loungebank(en) wordt meestal volledig gemonteerd geleverd en anders doen wij dit voor u ter plaatse!

Voor een offerte, neem snel contact met ons op!